Fantastisk levert av Mia!

Mia ble denne helgen en av de yngste kunstløpere i Norges historien som har klart en triple-dobbelt kombinasjonshopp i kunstløp konkurranse. Mia er kun 12 år gammel og leverte dobbel Aksel og en triple salchow-dobbel toelopp kombinasjon i kort programmet! Se kortprogrammet til Mia her

Mia fikk andre plass i klasse Novice A denne helgen i Trondheim med 83,08 poeng. Total poengsum er også en ny rekord for Vestlandet i Novice klasse.  For kortprogrammet er dette høyeste oppnådd poengsum i klubben for et kortprogram uavhengig av klasse.

Vi gratulerer Mia og gleder oss til å følge henne videre!

Mia er en del av Norges skøyteforbund sin Rekrutt 2026

Hva er Rekrutt 2026?

Norges Skøyteforbund har besluttet å starte et nytt satsingsprosjekt for norske kunstløpstalenter. De ønsker å rette øynene mot fremtiden og løpernes potensiale til å hevde seg i toppen internasjonalt i fremtiden. Med prosjektet ønsker de å tilby økt kompetanse både for løpere og deres trenere. Vi ønsker å videreutvikle treningskulturen i Norge for å oppnå OL-deltagelse i 2026. Bredde skaper topp, og det er derfor viktig for NSF å legge til rette for at løperne i gruppa kan påvirke hverandre i en sunn og målbevisst retning.

Gruppen vil eventuelt fylles på av nye aktuelle løpere hvert år i mai, og uttaket gjøres av Toppidrettsutvalget kunstløp.