Regionsmesterskap og Kretsmesterskap i Bergen


Jenter og foreldre er gode på å skape god stemning i hallen. De heier hverandre frem og støtter hverandre!
I klassen Cubs under 13 tok Amalie Nordbø 🥇 og Nora Thorsen Wetaas 🥈. Lise Margrethe Kvernvold tok en strålende 4. Plass og med ny personlig rekord gikk smilet helt rundt! Taisia Rumyantseva og Tuva Haaland gjorde en solid innsats i sine program. Katlyn Svetlana Coker og Ingrid Eline Thuen var stolte deltakere i sitt første mesterskap. Kretsmesterskapet i Cubs under 13 endte dermed slik: Amalie Nordbø 🥇, Nora Thorsen Wetaas 🥈 og Lise Margrethe Kvernvold 🥉.

I Cubs over 13 var Hanne Olstad strålende fornøyd med 🥇plass, mens Ane Dalseth tok en solid 6.plass. Emily Dorothy Coker debuterte med en flott 7. Plass. Emma Joensen Handeland og Sarah Johnsen Borge gjorde en solid innsats!
Kretsmesterskapet i Cubs over 13 endte dermed slik: Hanne Olstad 🥇, Ane Dalseth 🥈 og Emily Dorothy Coker 🥉.

Klubben stilte med 2 deltakere i springs under 14. Selma klinket til med ny personlig rekord og det ble lik plassering i regionsmesterskap og kretsmesterskap: Selma Ferraer Pedersen 🥇 og Anna Lambrechts 🥈.

Elina Potolkova var vår eneste deltaker i Klassen Basic. Hun tok en strålende 🥈plass i regionen og 🥇 plass i kretsen!

I oppvisningsklassen stilte hele 6 løpere fra Stavanger. Ewa Jedra debuterte med et sjarmerende program. Ingrid Alida viser en utstråling som viser at hun elsker å gå programmet sitt. Ella Celine Risa Gomez hadde ny kjole og nytt program og som vanlig gjør hun en solid innsats! Diana Nordbø twistet til lollipop- melodi og får frem smilene hos alle tilskuere. Alva Thorsen Wetaas tar isen med storm og viser en selvsikkerhet uten sidestykke! Nora Duesten avsluttet lørdagens konkurranse med ro og selvsikkerhet på isen!

Søndag var de Novice, Junior og Senior sin tur.

Først ut var Ida Marie Os i Novice, Ida Marie blir Regionsmester og Kretsmester i en klasse med kun to løpere.

Novice A, hadde hele 8 deltakere. Christina Jensen tar en klar 1.plass og Sanna Hagen Slettebø tar en 4.plass. Christina med 🥇i Kretsmesterskapet og Sanna med 🥈.

Junior stilte Michelle Bru (Amalie Finnestad trukket) I denne klassen deltok det 4 løpere og Michelle tar en fin 2.plass og blir samtidig Kretsmester med ny personlig rekord.

Junior A tar Mia Risa Gomez 🥇i både Regionsmesterskapet og Kretsmesterskapet – og blir overøst med blomster fra de yngste som hadde møtt opp i hallen. To løpere deltok.

Senior A med Marie Haas, det er lite som går Marie sin vei i dag, det blir en 🥉plass og 🥇i Kretsmesterskapet. 3 løpere deltok.

Takk til LIL som sporty tok på seg arrangementet!