Ny utenlandsrekord på Perlene <3

Tilbake i Norge etter en fantastisk helg i Sheffield, med ny personlig rekord i bagasjen. Laget denne gangen bestod av: Marie Haas, Andrea Hagen-Øye, Sara Størksen Grøvan, Maria Aakre, Iona Ritchie, Erle Stensland, Therese Jensen, Michelle Bru, Sanna Hagen Slettebø, Ida Marie Os, Elina Potolkova, Tonja Kolomeitseva, Isabell Nesvik, Astri Kristine Wollvik og Emily Coker.

Stavanger Pearls 2020

Med 12 påmeldte team i klassen fra England, Sverige, Nederland, Tyskland, Belgia og NORGE! Var vi klar over at nivået ville være høyt. Perlene gikk på isen som nest siste lag, til en fantastisk jubel fra heiagjengen fra de svenske teamene som var der – tusen takk, det betydde mye:-)

Vi er kanskje «litt» subjektive – men dette er definitivt noe av det beste Perlene har levert. Vi var blitt tipset om streng teknisk bedømming i klassen, og var spente på poengsummen. 44.85 og ny rekord med over 7 poeng og 5.plass. Vi er veldig fornøyd, og ekstra fornøyd med at vi var ett av to team som fikk level på twizzelelement. Det andre teamet var svenskene som vant klassen!

Nå er det Tønsberg til helgen og sååå begynner planleggingen av neste sesong – og den gleder vi oss til, det skjer spennende ting med Perlene. Link til fotograf bildene (husk kreditering) her. Digital photo events.co.uk