Palleplasseringer og rekorder i Bergen

Stevne i Bergen i helgen . Godt å være i gang igjen, selv med smittevernregler.

Lørdag: i Cubs under 13 år gjorde alle tre jentene flotte løp. Både Taisia Rumyantseva,, Katlyn Svetlana Cooker og Tuva Charlotte Eugene Myhre Haaland gikk fantastiske løp som alle gav ny personlig rekord! Taisia tok også 🥉plassen i klassen, gratulerer.

I Cubs over 13 måtte dessverre Emma Joensen Handeland trekke seg grunnet sykdom. Emily Dorothy Cooker satte personlig rekord med god flyt over isen. Ane Dalseth har nettopp fått nytt program og gjorde sitt neste beste løp av alt hun har vært med på til nå.

Søndag: Amalie Nordbø og Nora Wetaas i Springs under 14 år. Amalie tar en flott 1.plass i sin debut som Springsløper🥇Nora hadde ikke dagen, men heldigvis kommer det nye muligheter💪🏼