Vi gratulerer Marianne med 3. plass i Novice på hjemmebane

Helgen 10. og 11. oktober arrangerte Stavanger Kunstløpklubb nasjonalt stevne for klassene Veteran, Basic, Debs, Novice, Junior og Senior i Siddishallen
IMG_2768

SKK stilte med Ingeborg i Junior, Amalie, Andrea, Maria og Marianne i Novice, og Liv Nora i Debs.

Marianne Dretvik sikret klubben palleplassering i klassen Novice. Med sterke 24,80 poeng på kortprogrammet lå hun på første plass etter lørdagen. Etter søndagens friprogram endte Marianne opp med 3.plass med sammenlagt 62,47 poeng, kun 4 poeng bak førsteplassen. Dermed har Marianne kvalifisert seg for Landsmestesterskap.

Liv Nora Larsen klarte også kvalifiseringkravet for Landsmesterskapet, for klassen Debs. Og endte opp med en 5.plass med poengsummen 45,46. Det ble ellers satt flere personlige rekorder for jentene i kortprogrammet på lørdag. Øvrige resultatene finner du her