Vi gratulerer Sanna med 1.plass i Cubs under 12 år

Det ble gode resultat under helgens konkurranse på Hamar. Sanna tok en sterk første plass i klassen Cubs under 12 år med poengsummen 25.88. Elina Debuterte i samme klasse og gikk et fint løp. Mia avsluttet sin karriere i Oppvisning med gode fargekoder, og gleder seg nok til å gå videre i Cubs under 12år fra nyttår. Søndag var det Iona sin tur i klassen Springs. Det ble ny personlig rekord (22.97) med over 2 poeng og en flott 6.plass. Vi gratulerer alle med vel

IMG_3241

Mia og Sanna

IMG_3253

Iona

gjennomført konkurranse og takk til trener Tonje for godt utført jobb. Neste konkurranse for de yngste er i Tønsberg om 2 uker, hvor SKK stiller med hele 10 løpere:-) Resultatene fra Hamar finner dere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanna, Mia, Tonje og Iona

Sanna, Mia, Tonje og Iona