Bergen her kommer vi!!!

Denne helgen er det duket for Vestlandsmesterskapet og Kretsmesterskap i Bergen ishall, Loddefjord Idrettslag står som arrangør. Vestlandsmesterskapet har lange tradisjoner og går på rundgang hos BKK, LIL og SKK (neste år er SKK vertskap) Nytt av året er at vi også har med oss utøvere fra Tromsø (Ishavsbyen Kunstløpklubb) så da kan vi vel påberope oss Vestland og Tromsmesterskap. Dette er ikke bare en konkurranse for utøverene det er også en viktig sosial arena særlig for våre yngste løpere.

Anna, Emily, Emma var dessverre ikke tilstede

Hele 20 utøvere drar fra Stavanger Kunstløpklubb. 
Junior – Ingeborg og Marie.
Novice – Amalie og Andrea
Debs – Iona og Liv Nora
Springs – Ingrid, Sanna og Thea Emilie
Cubs over 12 år – Elina, Ida Marie, Michelle og Therese
Cubs under 12 år – Christina, Emily, Mia og Tonja
Basic – Isabell
Oppvisning – Anna og Emma

Lørdag er det Cubs, Basic, Debs og Oppvisning som skal i ilden og søndag er det Springs, Novice og Junior sin tur. Vi ønsker SKK lykke til og en liten ekstra lykke til går til Anna, Emma og Emily som debuterer i konkurranse.
Resultatene vil bli publisert her