I morgen drar SKK sine toppidrettsjenter til Paris for å trene

Som mange av dere vet samarbeider SKK med St.Svithun vgs. I morgen drar alle 4 elevene ved TID (Toppidrett) sammen med vår trener Danguole til Paris for å trene med Ingrida Zenkeviciute.

Andrea, Marie og Nora - Ingeborg var ikke tilstede

Andrea, Marie og Nora – Ingeborg var ikke tilstede

Fra SKK er det Marie Haas som går andre året på TID, Andrea Hagen-Øye, Ingeborg Angelskår og Nora Salvesen alle går første året på Svithun TID. Vi håper de får en lærerik og kjekk uke i Paris.  Ingrida har tidligere vært trener for SKK, og vi har også hatt gleden av å ha henne her på treningsleir.

Mer om samarbeidet mellom Stavanger Kunstløpklubb og St Svithun videregående skole.
Toppidrettstilbudet gir talentfulle ungdommer med idrettsambisjoner mulighet til å kombinere idrett og skolegang. Elever som velger Toppidrett kombinerer idrettssatsing med studiespesialiserende utdanningsprogram. Idrettstilbudet gir mulighet til å trene 8 timer i uka i skoletida. Sammen med skolens lærere brukes dyktige trenere fra klubben i idrettsundervisningen.