Synchronløpere fra SKK til ISU seminar i Finland – lykke til Andrea, Marie, Isabell, Therese og Sara

Vi er stolte over at SKK gjennom Norges skøyteforbund får sende løpere og trener til ISU utviklingsseminar for junior synchronløpere i Vierumaki Finland. Sara drar som trener og har tatt ut: Andrea, Marie, Isabell og Therese fra Stavanger Pearls til å delta. Det er også kjekt at OI (Oslo Idrettslag) deltar med sin trener, kanskje er dette starten på nytt synchronteam i Norge

13249498_1222579004427681_1947655330_n

I 7 dager (16.-22.mai) får våre løpere jobbe med trenere i verdensklassen. Programmet består av off ice, teori, musikktimer, ballett, jazz, uttrykk, yoga, bevegelse til musikk, teater, teknikk, moderne dans – og selvfølgelig trening på is. Dette er et intensivt seminar hvor også regler og for sesongen 2016/17 gjennomgås.

ISU ønsker med dette å utvikle synchronteam og deres trenere for å sikre vekst i denne spennende og hurtigvoksende disiplinen innenfor kunstløp.

Vi håper alle 5 får et veldig lærerikt og spennende opphold – stå på jenter:-)