Stemningsrapport fra Perlene i Skottland

Det var en fantastisk helg for Norges eneste synkronteam på skøyter, 9.-12. februar 2017. Noen på teamet hadde vært med på Trophy d`Ecosse for 3 år siden, da Stavanger Pearls deltok i sin første konkurranse, men for mange på var det første gang i Dumfries.
fullsizerender

Avreise fra Sola torsdag ettermiddag (vi hadde nesten privatfly), god stemning fra først stund.
img_0918 img_0939

img_0915

Fra Newcastle gikk turen videre i buss, ca 2,5 time senere var vi fremme i Dumfries. Fredag startet dagen med Scottish breakfast, etterfulgt av møte og trening med Sara. Formiddagen var ellers til fri disposisjon (les: shopping). Hele teamet møttes på Pancake Place for lunsj
img_0971
 img_0973

Så var det tid for å se på Senior og da spesielt teamet Nexxice fra Canada som vant klassen sin suverent (PST! vi bodde på samme hotell)

Lørdag var mange av jentene oppe allerede kl 04.30 – det er mye hår og sminke som skal være på plass før avreise kl 07.00. Treningen gjennomføres bra.

dscf1299img_1022

Tilbake på hotellet ventet det tonnevis av hårspray, hårnåler og sminke. Noen hektiske timer senere er Perlene klare for konkurranse, hvor de er trukket som nr 2 i sin gruppe. For å si det mildt er det en spent heiagjeng som har klart å skvise seg inn mellom overenergiske skotter som heier på hjemmelaget i en ishall som er fylt til randen. Heiagjengen vår har en vei å gå når det gjelder å juble for laget sitt – tror vi må sette opp kurs!

dscf1383 dscf1370

Så er det Perlene fra Stavanger sin tur – «representing Norway» klinger fint. De gjør et flott program (noen småfeil men ingen store og ingen fall) Poengsummen på 29,38 og foreløping første plass! Vi vet det er ny rekord, men hva vil det holde til…. Sist vi var her for 3 år siden var poengsummen på 17 poeng, fremgangen er veldig godt synlig. Det holder til slutt til en sterk 4. plass, pallen er absolutt innen rekkevidde – vi kommer tilbake….

dscf1468dscf1405

Lørdagen avsluttes på italiensk restaurant – La Dolce Vita, men det blir ingen sen kveld, det har vært en lang dag for Perlene og søndag er hjemreisedag.

Bildene fra turen kan du se her og Marie Haas har laget en super film fra turen – anbefales