Gratulerer med ny pers til Perlene våre

Vi har hatt en fantastisk helg i Salzburg. Topp stemning, velorganisert konkurranse og supre Perler. Treningen på søndag morgen var utendørs, men hva gjør det når solen skinner fra blå himmel. Vel gjennomført trening, og gåtur gjennom Salzburg sentrum på vei tilbake

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Så var det forberedelser til kveldens konkurranse. Hår, sminke, kjoler og mye sosialt frem til avreise til hallen. Ca kl 20.45 gikk Stavanger Pearls på isen. Mozart Cup er kjempestor og har veldig mange gode lag som trener daglig. Da er det ekstra kjekt at Norges eneste synkronteam går på isen og gjør en så god figur. Kommentatoren på live sendingen gjentok flere ganger hvor bra gjennomført elementene var og veldig bra koreografi. Laget satte ny personlig rekord på 35,71 poeng over 3 poeng i forbedring fra sist. Nå ser vi virkelig frem til ny konkurranse i Dumfries om 1,5 uke – GO PEARLS! Vil du ser Perlene sitt løp klikk her

It is very nice to see a norwegian team here at Mozart

very nice choreography