Mange personlige rekorder og palleplasseringer i Bergen

Denne helgen var det klart for det årlige Vestlandsmesterskapet. Arrangør for årets konkurranse var Bergen kunstløpklubb. Hele 5 Vestlandsmestre fra Stavanger kunstløpklubb dro hjem fra Bergen : Marie, Amalie, Therese, Mia Caroline og Erika. Vi gratulerer!

Nybakte kretsmestre er: Marie, Amalie, Therese, Mia Caroline, Michelle, Ida, Elina, Isabell og Erika.

Fra Stavanger Kunstløpklubb deltok det 20 løpere.

 

 

Først ut lørdag var Springs og Cubs, i Springs over 13 år tok Elina Potolkova en flott 2. plass i Vestlandsmesterskapet, og 1. plass i kretsmesterskapet, med ny rekord på 24,73. I Cubs under 12 år tok Erika Calunod Jensen en super 1. plass  i både Vestlandsmesterskapet og kretsmesterskapet. På en fin 3. plass Vestlandsmesterskapet og 2. plass i kretsmesterskapet kom Hanne Olstad, dette var også Hanne sin debut som konkurranseløper. På en fin 5. plass kom Ane Dalseth, også hun med ny rekord.

I klassen Cubs over 12 år kom Isabell Nesvik på en veldig bra 2. plass i  Vestlandsmesterskapet, og kan smykke seg med tittelen kretsmester, hun satte også ny personlig rekord på 20,66. Emma Linnea Os på 3. plass i Vestlandsmesterskapet og 2. plass i kretsmesterskapet + ny rekord på 20,35.  Erle Vierdal Stensland kom på en fin 11.plass også hun med ny pers.

I Basic deltok en utøver fra SKK, Ida Marie Os tok en fin 7. plass, og ble dermed kretsmester i sin klasse.

I Junior var det kun en deltager Amalie Finnestad, hun kan dermed smykke seg med tittelen Vestlandsmester og Kretsmester i denne klassen. Amalie satte en fantastisk personlig rekord i Junior med 50,26poeng, en forbedring av personlig beste på over 13 poeng.

I Senior var det to deltagere,  SKK stilte med Marie Haas også hun med ny personlig rekord med 63,54. Marie ble også Vestlandsmester og kretsmester i sin klasse.

Søndag var det Debs A og Debs som var først ut. Mia Caroline Risa Gomez tok første plassen i Vestlandsmesterskapet og i kretsmesterskapet. Christina Jensen kom på en fin 4. plass i Vestlandsmesterskapet, og på 2. plass i kretsmesterskapet.  I Debs deltok Michelle Bru fra SKK,  hun tok en 3. plass i Vestlandsmesterskapet og en 1.plass i kretsmesterskapet.

I Novice var det en deltager og det var Therese Jensen fra SKK, hun ble dermed både Vestlandsmester og kretsmester i sin klasse.

Til slutt var det endelig Oppvisningsløperne sin tur, fra SKK deltok Ella, Amalie, Nora, Selma, Anna, Diana. Alle oppvisningsløperne gikk flotte programmer 🙂

Dette må sies å være et veldig bra Vestlandsmesterskap for klubben!