PEARLS!!!!

Torsdag ettermiddag og 19 Perler er samlet på Stavanger lufthavn Sola. Første konkurranse for sesongen og vi er spente på hva Steel City Trophy vil bringe. Litt forsinkelser så er vi på vei med fly, først til Amsterdam og derfra videre til Humberside ca en time med buss fra Sheffield. Vi er sent fremme og det er egentlig bare å finne rommet og pakke ut (hvis det var plass til kofferten på rommet da). Vi starter fredagen med frokost og fellestur til shoppingsentret Meadowhall. Det er ikke problem å slå ihjel noen timer her, verken for Perlene eller foreldrene. Felles lunsj før vi drar tilbake til hotellet og ishallen som ligger rett over gaten. Perlene får med seg Junior og Senior teamene før de gjør seg klare for en barmarkstrening.

Lørdag og konkurransedag – når 19 jenter skal sminkes og lages like på håret så går det med myyye tid og hårspray. Offisiell trening og noen av oss voksne «spionerer» på de andre teamene…. de er goe, men det er Perlene og – de gjør en veldig bra trening. Om vi ikke var spente før… Tilbake til hotellet for Perlene mens mødre raider supermarked for frukt og mat til lunsjpakker. Avgang fra hotellet kl 15 – for alle som har reist med utøvere på kunstløpkonkurranser og vært nervøse – gang det med 19!

Kl 16.18 lokal tid er det Stavanger Pearls som entrer isen – de er et syn. De går løpet sitt bra, men ikke så bra som på trening – hva holder det til? 2 team har gått før dem, i ledelsen er Team Aura som er Britiske mestre. Poengene kommer og Stavanger Pearls går inn på foreløpig 2. plass. Den neste halvtimen er fryktelig spennende. Det ene teamet etter det andre går inn bak Perlene og de klarer å beholde 2. plassen helt inn!! Første internasjonal medalje – det er så utrolig stort! For oss som har fulgt teamet fra oppstarten høsten 2012 så er dette fantastisk. For en utvikling og for en lagsport. Etter premieseremoni er det raskt klesskift og så videre på Laserquest og pizza.

Søndag og jammen har Meadowhall shoppingsenter åpent – flaks! Da får det bli guided tur om Sheffield sin historie til neste år – for vi kommer tilbake, kanskje med 2 Pearls team…

46629496784_5a8b1b3bb8_o

Det er mange fine bilder fra Steel City Trophy som du kan se her