Bli med på Kunstløp Ungdomsgruppen

Er du 11 år eller mer er du velkommen til oss på ungdomsgruppa i Stavanger kunstløpklubb. Er du yngre,  – se under skøyteskolen. 

Vi trener to dager i uka i Sørmarka Arena. 

Er du ny? Send epost til post@stavangerkunstlopklubb.no for å få vite treningstider og ev få en  prøvetime. New, or if you wan`t more information on traningtimes or wan`t to try before paying? Please send an email to: post@stavangerkunstlopklubb.no

For påmelding og betaling- det er mest oversiktelig å gjøre på pc/mac eller Ipad hvis du har anledning til det. Lag bruker i www.minidrett.no. Make a user in: www.minidrett.no

Registrering hvis du er forelder (registrerer du deg selv kan du gå til neste avsnitt). Registration for parents (If you registrate yourself go to next section. Gå til “min profil “i øverste meny og deretter “legg til familie” i venstre meny, legg til barnet/barna. Go to “myprofile” in the meny, then “add relations” in the meny to the right – add your child/children.  

Under “Påmelding” søker du etter Stavanger kunstløpklubb. Huk av i alle bokser som kommer fram. Etter dette må vi godkjenne i bakkant før du får en epost etter alt fra 2 minutter til 1 døgn. Find “registration” and then search: Stavanger kunstløplubb (check in all boxes). Make sure you registrate your child if you are a parent. Then we have to approve you – from 2 minutes to one day you will get an email. 

Når du har fått epost gjør du dette: Gå til påmelding. Finn Stavanger kunstløpklubb ungdomsgruppen – meld på. Til høyre velger du nå deltaker, huk av på samling og legg til påmelding. Du betaler ved å gå til handlekurven. Etter dette vil du motta en epost med informasjon om ungdomsgruppen og en kode til SPOND som er vår kommunikasjonskanal. Denne får du ikke umiddelbart etterpå. Dersom det drøyer flere dager før du hører noe- send oss en epost på: post@stavangerkunstlopklubb.no. When you have got the email log in and go to registration – find stavanger kunstløpklubb Ungdomsgruppen – register. To the right you will find a new box. – choose person- check “samling” – add entry. The registration will now be in the shoppingcart and you can pay. After a day or two you will get an email with information and registration to the app SPOND. 

Please contact us in email: post@stavangerkunstlopklubb.no if you have some questions.