Skøyteskole I Skatingschool

Er du mellom 4 og 11 år er du velkommen til oss på skøyteskolen i Stavanger kunstløpklubb. Er du 11 år eller mer – se under ungdomsgruppa. You are welcome to join us if you are between 4 and 11 years. Are you older than 11, please look at “Ungdomsgruppen”. 

Vi trener to dager i uka i Sørmarka Arena. For mer info om treningstider og eventuell prøvetime – ta kontakt på: post@stavangerkunstlopklubb.no We are training to days a week in Sørmarka Arena. Please contact us at: post@stavangerkunstlopklubb.no for more information about traininghours and a trial-lesson. 

Et semester på skøyteskolen går fra slutten av september/start oktober til siste uka før 24. des. Neste semester starter rett etter nyttår og varer til isen tas bort i Sørmarka Arena, ca midt av mars. 

For påmelding og betaling- det er mest oversiktelig å gjøre på pc/mac eller Ipad hvis du har anledning til det. Lag dine egen bruker i www.minidrett.no. I ditt eget navn. Make a user in: www.minidrett.no

Gå til “min profil “i øverste meny og deretter “legg til familie” i venstre meny. Go to “myprofile” in the meny, then “add relations” in the meny to the right. 

Under “Påmleding” søker du etter Stavanger kunstløpklubb. Søk om medlemsskap fr ditt barn – huk av i alle bokser som kommer fram. Etter dette må vi godkjenne i bakkant før du får en epost etter alt fra 2 minutter til 1 døgn. Make sure you are registration for your child further on. You find “registration” and then search: Stavanger kunstløplubb (check in all boxes). Then we have to approve you – from 2 minutes to one day you will get an email. 

Når du har fått epost gjør du dette: Gå til påmelding. Finn Stavanger kunstløpklubb skøyteskolen – meld på. Til høyre velger du nå deltaker, huk av på samling og legg til påmelding. Du betaler ved å gå til handlekurven. Etter dette vil du motta en epost med informasjon om skøyteskolen og en kode til SPOND som er vår kommunikasjonskanal. Denne får du ikke umiddelbart etterpå. Dersom det drøyer flere dager før du hører noe- send oss en epost på: post@stavangerkunstlopklubb.no. When you have got the email log in and go to registration – find stavanger kunstløpklubb skatingschool – register. To the right you will find a new box. – choose your child – check “samling” – add entry. The registration will now be in the shoppingcart and you can pay. After a day or two you will get an email with information and registration to the app SPOND. 

Please contact us in email: post@stavangerkunstlopklubb.no if you have some questions.