Påmelding til Camp Stavanger er åpen

Vi ønsker velkommen til Stavanger kunstløpklubb sin sommercamp i DNB arena. Det blir camp i uke 27 og 28. 1 trinntrening på is, barmark eller dans og 2 teknikktrening på is. Lørdag er det 1 trinntrening, og en teknikktrening.
Vi ønsker at alle skal få god oppfølging, det vil derfor være begrenset antall plasser på campen. Depositum på kr 1000 må være betalt til klubbens konto: 3201.45.50746 før påmelding er bekreftet, denne tilbakebetales ikke ved frafall. Pris pr uke er 4500 kr for SKK løpere og 5200 kr for eksterne løpere. Når denne er betalt vil vi kun refundere ved dokumentert sykdom/skade.
Clarion hotel Energy ligger 1 min fra hallen.
Ellers er det hoteller i Stavanger Sentrum i alle prisklasser, og fra sentrum går det busser forbi hallen flere ganger i timen.
Ta kontakt hvis du trenger tips ang overnatting. post@stavangerkunstlopklubb.no

Mandag til fredag serveres det lunsj. Det vil være begrenset mulighet for privattimer.

Meld på her

Danguole Pilkauskaite: fra Litauen og har vært trener i Vilnius. Hun er utdannet fra Moscow institute of Physical Education med kunstløp som sitt felt. Hun har hatt løpere på alle nivå fra nasjonalt til junior grand prix. 1 av 2 hovedtrenere i klubben siden 2015.

Peter Biver: er en PSA-rated trener, og 6 ganger US gull medaljist i moves, freestyle, pair, Dance, partnered freedance og Solo freedance. Han har reist med Holiday on ice. Pete har trent flere US gull medaljister i moves, freestyle, pair og dance. Han jobber nå som Figure skating director i Austin, Texas.

Surya Bonaly: Verdenskjent franskfødt kunstløper. Hun er tre ganger VM sølvvinner, fem ganger europamester, verdensmester for juniorer i 1991 og ni ganger fransk mester. Bor og er trener i USA.

Sondre Oddvoll Bøe: fire ganger norgesmester i, og vant gull i Nordisk mesterskap 2019. Han har deltatt i Junior-VM fire ganger og EM seks ganger, og har kvalifisert seg til finalen til sammen åtte ganger i ISU-mesterskap.

Trenerlisten kan bli utvidet