Vi gratulerer Rubies med super poengsum i første konkurranse!

Endelig var Rubies klar for konkurranse. Det er flere sesonger siden sist, og den gang stilte de i Oppvisning. Denne gangen i konkurranseklassen Juvenile, og første gang med poeng. Turen gikk til Bergen og Regionsmesterskapet, Sanna var med som trener.

15 kunstløpere fra 12 år og oppover har trent 1-2 ganger i uken denne sesongen. Kaptein Astri Kristine Wollvik sammen med Ingrid Alida Møllerup Fuglevik og Sara Borge har vært med på Rubies siden starten, mens andre er rimelig ferske synkronløpere.

Vi er superstolte over Rubies som i sin første konkurranse oppnådde 21 poeng.

Tusen takk til trenerne Sanna, Marie og Therese som «tålmodig» holder ut, og skaper mestring og idrettsglede.

Elze, Ema, Eline, Rose, Victoria, Sophia, Smilte, Astri, Kathrine, Seline, Ine Marie, Ingrid Alida, Sara og Elisabeth.

Fortsett å trene og bygge laget, det er fantastisk å ha to lag i klubben!