Vi ønsker SKK jentene lykke til i Bergen 31. oktober og 1. november

Joannie Rochette of Canada competes in the women's short program on Tuesday, February 23, 2010, during the 2010 Winter Olympics in Vancouver, British Columbia. (Nuccio DiNuzzo/Chicago Tribune/MCT)

Joannie Rochette of Canada competes in the women’s short program on Tuesday, February 23, 2010, during the 2010 Winter Olympics in Vancouver, British Columbia. (Nuccio DiNuzzo/Chicago Tribune/MCT)

Denne helgen (31. oktober og 1. november) arrangeres det nasjonal konkurranse for klassene Debs, Novice, Junior, Senior og Basic. Loddefjord idrettslag er arrangørklubb og dette er nest siste mulighet til å kvalifisere seg til LM/NM. Vi håper at enda flere av våre jenter kommer hjem med LM/NM billetten.

I junior stiller Ingeborg og Marie, i Novice har vi Amalie, Maria og Marianne, Debs Liv Nora og i Basic stiller Isabell, vi ønsker dem alle lykke til! Sara drar som trener. Resultatene finner dere her