Vi gratulerer Marianne med 3. plass i Novice og ellers gode SKK prestasjoner

IMG_0087

Isabell som klarte kvalifiseringskravet i Basic

I helgen ble et avholdt nasjonalt stevne i kunstløp i Bergen med arrangør Loddefjord Idrettslag.  

SKK stilte med 7 løpere i klassene Junior, Novice, Debs og Basic. 

Marianne Dretvik tok 3. plass med ny personlig rekort på 65,9 poeng for kort og fri program sammenlagt. Liv Nora tok 3.plass i kortprogrammet i klassen debs og kom totalt på 6.plass  Marie Haas klarte NM kravet på kortprogrammet i klassen Junior, og har dermed kvalifisert begge programmene og er klar for NM, Marie måtte dessverre trekke seg fra friprogrammet pga sykdom. Ingeborg Børve Angelskår klarte kvalifiseringskravet i både kort og fri og er også kvalifisert til NM i Junior og kom til slutt på en 9.plass. Veldig gledelig at også Isabell Mathiassen oppnådde NM kravet i Basic. Dermed har klubben 5 kvalifiserte deltakere til NM, når det gjenstår en kvalifiserings konkurranse, denne arrangeres ikke før i januar.

Link til resultatene