Stavanger Kunstløpklubb i Tønsberg – Vi gratulerer Sanna med 2. plass og Ingrid med 5. plass

Det ble en veldig bra helg for SKK i Tønsberg, hvor vi ikke har for vane å gjøre det veldig bra. Sanna Hagen Slettebø tok en sterk 2. plass i Cubs under 12 år men kun 0.18 poen opp til 1. plassen og en liten forbedring på teknisk pers. Ida Marie Os deltok også i Cubs under 12 år og hun gikk et fint løp.

Sanna Hagen Slettebø. 2.plass

Sanna Hagen Slettebø. 2.plass

 

IMG_3467

Ingrid Kvinnesland Olsen 5. plass

 

 

 

 

 

 

 

 

I Cubs over 12 år tok Ingrid Kvinnesland Olsen en flott 5. plass og forbedret sin pers med nesten 3 poeng. Michelle Bru og Thea Emilie Fuhr som også deltok i Cubs over 12 år forbedret også sine personlige rekorder. Therese Jensen debuterte som konkurranseløper i Cubs over 12 år og gikk et fint løp. Siste gruppe ut på lørdagen var Tonja Kolomeitseva og Christina Jensen hvor Christina debuterte som oppvisningsløper. Begge leverte solide program med axel som element, vi følger dem videre i Cubs under 12 år over nyttår.

IMG_3448

Therese, Sanna, Ida Marie, Thea Emilie, Ingrid, Christina, Tonja og Michelle

IMG_3470

Therese, Ingrid, Ida Marie, Isabell, Michelle, Iona, Sanna og Thea Emilie

IMG_3451 Søndag var det Iona Ritchie i Springs som var først løper ut fra SKK, Iona gikk et fint program og er nå klar for Debs etter nyttår. Sist ut var Isabell Mathiassen i Basic, hun klarte nok en gang det tekniske kravet for LM og endte til slutt på en fin 9. plass.

Sist men ikke minst var dette en fantastisk kjekk helg for de 10 som deltok, alltid kjekt når det er mange som drar sammen. Snart er har vi nok også fått normal kroppstemperatur etter en helg i fryseboksen i Tønsberg:-P Nå tar vi en pause fra konkurranser for de yngste til over nyttår.