Tallinn Trophy 2015

ZR0A9963

Maria Bjørkli

Denne helgen deltok Maria Bjørkli og Marianne Dretvik i Tallinn Trophy i Novice advanced. Fredag gikk de kortprogrammet og Maria leverte et bra kortprogram som resulterte i ny pers med nesten 2 poeng, det ble også ny teknisk score på kort med 12.63. Friprogrammet gikk ikke like bra, men vi trekker frem trinnsekvensen hvor hun fikk level 2.

For Marianne ble det ingen rekorder, men gode tilbakemeldinger på del 2 både i kortprogram og friprogram bekrefter at programmene begynner å sitte. Poengsummene har vært stabilt bra i de siste konkurransene  og det er et bra grunnlag å jobbe videre med. Det er ikke så langt opp til «neste nivå» som er topp 15 i poengsum. Det må være målet for våren.

Både Riga og Tallinn har vært svært verdifulle erfaringer og både Maria og Marianne har fått gode og konkrete tilbakemeldinger på hva det må jobbes videre med mot LM/NM kvalifisering og LM/NM resultater.

Marianne Dretvik

Marianne Dretvik