Vi ønsker Stavanger Pearls synkronteam lykke til i Frankrike

Torsdag setter Stavanger Pearls nesen mot Frankrike. Etter forsiktig oppstart høsten 2012, er Norges eneste synkronteam i kunstløp på god vei til å etablere seg som et godt konkurranse tilbud i SKK. Teamet vokser stadig og allerede nå er nye løpere er klare for neste sesong. I Europa er dette en virkelig stor idrett. SKK er stolte over å ha det eneste teamet i Norge, men håper selvfølgelig på konkurranse fra andre klubber i Norge på sikt. Slik kan denne flotte idretten utvikle seg til å bli like stor her som i våre naboland.

Stavanger Pearls sesongen 2015/16

Stavanger Pearls sesongen 2015/16

Konkurransen denne gangen holdes i Compiègne 19. og 20. mars. Stavanger Pearls går sitt friprogram lørdag ettermiddag. Heiagjengen er klar og vi gleder oss til konkurranse og Frankriketur. Sara og Anna Emilie drar som trenere. Følg oss gjerne på instagram #stavangerpearls