Fabelaktig ny rekord for Pearls i det franske mesterskapet

Vi vil gratulere Stavanger Pearls med en fantastisk ny personlig rekord i Frankrike denne helgen. Pearls sin første konkurranse var Trophy d`Ecosse i 2014, da var vi kjempefornøyd med 17 poeng. I 2015 i Budapest Cup oppnådde de 22 poeng. Nå i det franske mesterskapet, hvor kun de aller beste teamene fra Frankrike var med, klarte vi å holde oss på nivå med dem og oppnådde 28 poeng. Det tar minst 5-6 år og etablere et synkronteam og vi er veldig godt på vei. For supporterteamet som skrek seg hese på tribunen var det et fryd for øyet å se dere gå det beste programmet dere noen gang har gått.

Det står stor respekt av den jobbene jentene og Sara har gjort så langt. Teamet består nå av 16 jenter. Det vil si at de kan stille fulltallige i neste sesongs konkurranse.

Vi gratulerer jentene med en flott prestasjon. En ekstra klapp på skulderen til Andrea, Lena, Idunn og Maria som har vært med helt fra starten. Uten dere hadde vi ikke dette vært mulig.

Vi ser virkelig frem til å følge dere neste sesong, da er det enda flere jenter som er klare for konkurranse.

DSC01411