Sesongens første konkurranse og første Norges Cup

Denne helgen er det sesongens første konkurranse for klassene Debs, Novice, Junior og Senior. Konkurransen som avholdes i Bergen med BKK som arrangør, er også den første i norgescup for Kunstløp.

keep-calm-and-love-ice-skating-2

Det er rekordmange påmeldt i Bergen og en må derfor starte allerede fredag kveld. Første løper ut fra SKK er Liv Nora i klassen Novice, hun går sitt kortprogram i kveld. Lørdag morgen starter Debs opp, her deltar Iona, Isabell og Sanna. Senere på dagen er det junior med Amalie, Andrea, Maria, Marie, Marianne og Nora med sine kortprogram. Sara og Danguole drar som trenere fra SKK. Vi ønsker dere lykke til alle sammen, det er alltid ekstra spennende med sesongens første konkurranse. Mange med nye programmer/kjoler og konkurranse klasser. Dere finner resultatene her