Tidsskjema med startrekkefølge for stevne i Siddishallen 21-23 oktober 2016

skk-antallTrekningen for stevnet i Siddishallen 21-23 oktober 2016 er nå gjort og startlistene er publisert på NSF sin resultatside.

Rekordstor påmelding med 120 løpere gjør dette til et utfordrende stevne for oss som arrangørklubb. I samråd med overdommer og NSF/Teknisk kunstløp vil Juniorklassen gå kortprogrammet fredag kveld. Videre er Debsklassen delt i to grupper. Teknisk ansvarlig kunstløp har besluttet at det etter stevnet lages en felles resultatliste fra begge de to gruppene i Debs basert på poeng fra stevnet i SKK. Denne totale resultatlisten vil danne grunnlag for poengfordeling i Norgescupen.

Oppsettet for dommer- og teknisk panel for stevnet må justeres på grunn av stor deltakelse. «Officials» vil bli oppdatert når panelsammensetningene foreligger.

Vi ønsker dere vel møtt til et spennende Norgescupstevne i Stavanger.