Hjelp oss å løfte Stavanger kunstløpklubb

Dette har stått på ønskelisten for trenerne våre lenge, og etter 10 000kr i støtte fra Skretting + go fra Sørmarka arena til å montere selen er vi godt på vei – men vi trenger DIN hjelp. Alle monner drar!

Link til siden hvor du kan bidra

Hva er «hoppesele»?  den hjelper utøverne til å lære teknikk og rotasjon fortere. Den gir alle utøvere mulighet til å teste ut følelsen av mestring på isen.

Trener har mulighet til å justere kurven for hoppet og holde utøveren rett i luften, samtidig som man kan holde utøveren i rett landingsposisjon. Den kan også redusere skader hos utøver og øve inn vanskeligere hopp hvor man kan unngå tekniske feil.

Vi har i mange år ønsket oss muligheten til å få på plass dette, det er en kostbar investering og vi trenger din støtte. Vi har fått inn 10 000 kr i sponsormidler men trenger fremdeles 10 000 kr. Vi har fått tillatelse til å henge opp selen i Sørmarka arena og vil gjerne starte opp med bruk i September.

Stavanger kunstløpklubb har ca 300 medlemmer fra skøyteskole til konkurranseløpere og Norges eneste synkron team. Vi ønsker å heve nivået til alle løpere og forebygge frafall

Link til siden hvor du kan bidra