Stavanger kunstløpklubb inviterer til Norgescup 1 i Siddishallen 16.-17.september

Denne helgen arrangeres sesongens første kvalifiseringsstevne til NM/LM i Stavanger.  I Norgescup 1 deltar klassene Senior, Junior og Basic. Fra SKK stiller 3 løpere. Marie Haas i klassen Senior, Amalie Finnestad i klassen Junior og Ida Marie Os i klassen Basic.

Det er også åpnet opp for noen av de yngre klassene, som ikke deltar i NM/LM. Vi har Springs under 13 år, hvor Christina Jensen og Mia Caroline Risa Gomez deltar fra SKK. I klassen Springs over 13 år, stiller Elina Potolkova og Thea Emilie Fuhr fra SKK. Vi har også fått muligheten til å inkludere våre egne Oppvisningsløpere og her stiller: Ane Dalseth, Anna Lambrechts, Amalie Nordbø og Erika Calunod Jensen.

Tidsskjema finner dere her, vi oppfordrer alle å ta turen til Siddishallen denne helgen. I klassen Senior kommer Camilla Gjersem AKK, hun er 3 ganger norgesmester og har deltatt i EM, så flott kunstløp blir det for de som kommer.