Norgescup 1 – vel blåst

Denne helgen startet Norges Cup i kunstløp for klassene Junior, Senior og Basic, i Stavanger. I tillegg var det også konkurranse for Springs under og over 13 år.
Fra Stavanger kunstløpklubb deltok løpere i alle klassene. Ida Marie Os deltok i klassen Basic, hvor hun gikk et flott friløp, og klarte kvalifiseringskravet til LM. Amalie Finnestad gikk kortprogram på lørdag og friløp på søndag i en sterk juniorklasse. Marie Haas gikk sitt kortprogram på lørdag og plasserte seg på en 2. plass i seniorklassen etter søndagens friløp.

Seniorløperene: Camila Gjersem AKK på 1. Plass, Marie Haas SKK på 2. Plass og Camilla Hannevig BKK på 3. Plass.

Helgens stevne var samtidig også en gjennomgang i forbindelse med forberedelsene til Landsmesterslapet og Norgesmesterskapet i kunstløp som er lagt til til Stavanger kunstløpklubb og Siddishallen, 12.-14. januar 2018.

Mia Caroline SKK på 1. plass, Mira Charlotte Vrangsagen KKK 2.plass, Kristine Sand Gimming AKK 3.plass

1. plass Solveig Lille AKK, 2. plass Ulla Emilie Fossum AKK , 3.plass Elina Potolkova SKK

Marie, Sara og Amalie

I klassen Springs under 13 år fikk Mia Caroline Risa Gomez en solid 1.pl og klubbvenninnen Christina Jensen kom på 5 plass, I Springs over 13 år tok SKK løper Elina Potolkova en fin 3.pl og Thea Emilie Fuhr en 4.plass. En ekstra kjekk avslutning på lørdagens konkurranse av våre Oppvisningsløpere Anna Lambrechts, Ane Dalseth, Amalie Nordbø og Erika Calunod Jensen med sine flotte friløp.