Bruktsalg under konkurransen i Siddishallen 18.-19. november

Brukt marked på stevnet Har du en kjole som er litt trang, eller kanskje en som er for lang…. Skøyter som gnager og plager, og hindrer at din piruett blir fager… Ting du trodde skulle passe, men som istedet havnet i kasse.. Da bør du ta det med til Stavanger Kunstløpklubb sitt bruktmarked, så kan andre få glede av tingen og du kan tjene litt penger:-) dette vil være under stevnet i Siddishallen 18. og 19. nov Har du noe du ikke bruker eller er det noe du trenger: skøyter, skjørt, kjoler, skøytebager etc ta turen og se om du finner noe Du kan selge tingene selv og ta hele fortjenesten, eller du kan levere tingene til Bergitte (mammaen til Ane på Gr 2) og hun prøver å selge det for deg.
da tar klubben 20 % av salgssummen Skal vi selge tingene for deg, må du merke alt med navn og pris. Mvh Bergitte og Trine

Denne bildekrusellen krever javaskript.