Jenter i fokus samling

Idrettsrådet Stavanger har en tilskuddsordning som gir økonomisk støtte til lag eller treningsgrupper som ønsker å legge ekstra til rette for at det sosiale aspektet ved jenter og idrett skal spille en større og bedre rolle.

Mål for ordningen: Stoppe frafallet blant jenter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Stavanger Kunstløpklubb er så heldige at vi er tatt ut til å være med i ordningen. Jentene må være i aldersgruppen 13-17 år. Laget/gruppen skal arrangere sosial sammenkomster minst 8 ganger, man kan finne på mye forskjellig, men ikke noe som har med «egen» idrett å gjøre. Alle må gjennomføre minimum en overnatting i løpet av året, og da teller ikke turneringer, konkurranser eller treningsleirer. Alle lag/grupper som er med skal delta på en samling med idrettsrådet.

Fredag var det Kick off for alle jentene som er med i Jenter i fokus. De var tre forskjellige aktiviteter i Sørmarka arena. Skøyting, klatring og curling, jentene hadde en sosial og kjekk kveld sammen.