Amalie, Iona, Marie, Maria, Sanna og Sara – er på vei til Vierumäki!

Akkurat nå er 4 av Perlene + 2 trenere på vei til Finland. Her skal de i 1 uke trene sammen med 19 forskjellige nasjonaliteter, og til sammen er det 129 deltakere som er tatt ut til å være med på ISU sitt seminar, vi er utrolig glade for å få muligheten til å delta med løpere og trenere på dette utrolig lærerike seminaret.

here we come Vierumäki

Iona Ritchie, Maria Bjørkli, Marie Haas, Amalie Finnestad, Sanna Hagen Slettebø, Sara Perl

 

Opplegget i Vierumäki er et utviklingsseminar for synkronteam. Det er et intensivt kurs med mye trening. På programmet står: Off ice, istreninger, teori, GOE og IJS krav, musikk timer, mental trening, ballett, jazz, uttrykk, yoga og bevegelse til musikk

 

 

Synkronskøyting vokser veldig fort internasjonalt, og det samme gjelder for synkron som en gren innenfor ISU.

Vi ønsker Amalie, Iona, Maria og Sanna lykke til som utøvere og Sara og Marie som trenere. Håper dere lærer mye og tar inspirasjon med hjem til teamet!