Vi gratulerer Erika med 1. plass i Cubs u/12 år

Denne helgen var det rekordstor tropp fra Stavanger kunstløpklubb som dro til Tønsberg. Alltid kjekt med konkurranse når vi har mange med, og Tønsberg er en av favorittene. Når vi da i tillegg får så bra resultater er det ekstra kjekt. 1. plass i Cubs under 12 år gikk til Erika Calunod Jensen, Ane Dalseth deltok også i Cubs u/12 år. Cubs over 12 år ble det en fin 7.plass til Emma Linnea Os, Isabell Nesvik på 10.plass og Astri Kristine Sæbø Wollvik debuterte med et fint program. I Basic ble det en 7. plass på Elina Potolkova. Springs over 13 gikk også Tonja et fint løp . I Oppvisning stilte vi med hele 5 løpere: Amalie Nordbø, Anna Lambrechts, Diana Nordbø, Nora Thorsen Wetaas og Selma Ferraer Pedersen, alle med kjempefine løp. Nå teller vi ned til NC i Stavanger til helgen.