Gratulerer med 2. plass til Mia og 3. plass til Sanna i helgens Norgescup

Endelig hjemmekonkurranse, og ekstra kjekt når vi kan delta med hele 18 løpere. Først ut var Novice hvor Michelle, Sanna og Therese deltok for SKK. De har vært veldig jevne denne sesongen og det var de også denne helgen.

20181118_184756

Mia Risa og Sanna Hagen Slettebø

Sanna tok en flott 3. plass, Therese hakk i hel med 4. plass og Michelle på 7. plass.

Ørjan Dalseth-0268

Mia

 

I Novice A gikk Mia et fantastisk kortprogram og tok til slutt en veldig sterk 2. plass, i en Novice A gruppe hvor vi finner nesten alle fra Rekrutt 2026.

I Junior deltok Amalie, Liv Nora og Maria. Amalie tok sammenlagt en fin 5. plass, Maria på en 8. plass både, Liv Nora og Maria med sesongbeste. Det lover godt for neste konkurranse.

I Basic var 2 løpere med fra SKK, Elina gikk et veldig bra løp og klarte kravet for kvalifisering til LM med glans, det er bare 2 løpere i Basic som har hatt høyere teknisk score denne sesongen. Elina kom til slutt på en fin 4. plass i Basic. Det var også veldig kjekt å ha Emily tilbake i konkurranse, hun har vært skadet veldig lenge. Nå håper vi at hun kommer sterkt tilbake.

Sist men ikke minst – og her tror jeg vi snakker om helgens hovedpersoner våre OPPVISNINGSLØPERNE!

Stemningen stod i taket da disse 9 flotte kunstløperne en etter en gikk på isen. For Anna, Nora og Selma var dette siste gang i Oppvisning. Fra nyttår er de alle 3 Cubs under 12 år, det skal bli veldig spennende å følge dere i 2019. De som fremdeles skal være i Oppvisning til neste år (og noen i flere år) er Amalie, Diana, Ella, Taisia, Emmaline og Ingrid. Taisia og Emmaline var med for første gang i Oppvisning denne helgen. Alle Oppvisningsløperne gikk fine programmer og fikk vist frem elementene sine. Tusen takk til helgens fotografer: Ørjan Dalseth og Trine Nessler Wichmann, så mange fine bilder! Tusen takk til alle i SKK som bidro til nok en prikkfri konkurranse.

Denne bildekrusellen krever javaskript.