For en NM helg!

Aldri som vi kan huske har SKK tatt så mange medaljer i ett NM/LM. Hele 5 medaljer ble med i bagasjen hjem fra Trondheim – faktisk medalje i alle klassene vi stilte med utøvere i. På tide å bruke denne «SKK ME E RÅ!»

De som ble tatt ut av NSF i Desember er: Mia Risa Gomez, Christina Jensen, Amalie Nordbø, Anna Lambrechts, Ella Risa Gomez og Taisia Rumyantseva.

I tillegg Stavanger Pearls synchronized skatingteam i junior.

I Debs tar Ella en sterk 2. plass, ny personlig rekord, og hun kan ta med seg sølvmedalje i Landmesterskapet hjem. Taisia tar en fin 6. plass i samme klasse.

Foto: Ørjan Dalseth

I Novice leder Amalie etter kortprogrammet, men det stemmer ikke helt på friprogrammet, LM medalje valør bronse blir det til slutt. For Anna stemmer det heller ikke helt, og kommer denne gangen på en 13. plass

I Junior imponerte virkelig Christina med bronsemedalje. Etter å ha vært ute med skade i lang tid, har hun kjempet seg tilbake.Det står virkelig respekt av hennes comeback!

Foto: Ørjan Dalseth
Foto: Ørjan Dalseth

Mia leverer igjen og igjen, denne gang med ny rekord i kortprogrammet. Mia kan nå henge gullmedaljen rundt halsen, og smykke seg med tittelen NORGESMESTER! Det venter en travel tid med bl.a Nordics og EM for Mia. Vi gleder oss!

Foto: Ørjan Dalseth

Stavanger Pearls Synkronteam deltok i junior, og knuste sin tidligere kortprogram rekord med 10 poeng. Ny personlig rekord totalt ble det også. På laget skøytet: Sanna Hagen Slettebø, Astri Kristine Wollvik, Therese Jensen, Ida Os, Tonja Kolomeitseva, Elina Potolkova, Emily Boccadoro, Emily Coker, Ane Dalseth, Emma Joensen Handeland, Katlyn Coker, Rose Spanne, Ingrid Alida Møllerup Fuglevik, Victoria Murray-Larsen og Sara Borge.

Foto: Ørjan Dalseth
Foto: Ørjan Dalseth

Pearls ser nå frem til utenlandskonkurranse i april, og alle de andre NM/LM løperne skal i tur og orden ut i Europa for å gjøre seg noen nye erfaringer.

Tusen takk til Sara Perl som var med som trener for alle, og Andrea Hagen Øye som var med som team lead for Pearls.

Torsdag feirer vi med kakefest i Siddishallen!!