Gratulerer Mia, Maria og James med en vel gjennomført EM!

Mia leverte et fantastisk kortprogram med triple-triple kombinasjon og kvalifiserte seg til finalen. En kjempe prestasjon i hennes første Europa mesterskapet, og første sesong som Seniorløper. Norge har ikke kvalifiserte seg til finalen i EM siden 2018.

Mia ble 22. plass etter fri program. En fin plassering blant Europas kunstløps elite.

Se Mia i NRK Distriktsnyhetene: 30. januar 19:45 NRK må spole til 6:10 for å se henne.

Maria og James skapte et stykke historie, da de som første isdanspar representerte Norge i EM. Det er utrolig imponerende hva de har oppnådd på kort tid, og at de i sin første internasjonale konkurranse i desember klarte EM kravet. Denne gangen holdt det til rytmedansen, men vi håper at de også får vist frem freedance neste gang.

Vi er stolte av dere og gleder oss til fortsettelsen.